Кращі кухарі Галичини проведуть для дітей майстер-клас

ТзОВ «Торговий дім «S-Prof» та ГО «Західна Шеф Група» за сприяння Сихівської районної адміністрації ЛМР та ресторану «Buon Gusto» втілюють соціальний проект для дітей-сиріт Сихівського району м. Львова з метою популяризації готельно-ресторанної справи на теренах західної України, зокрема такої професії як кухар.

Про це Дивись. Інфо повідомили у ГО «Західна шеф група»

У період вересень 2014р.- січень 2015р. у приміщенні ресторану «BuonGusto», нами було успішно проведено ряд майстер-класів для дітей-сиріт та сімей з дітьми-переселенців зі східної України та Криму. Дані майстер-класи носили як інформаційний так і навчальний характер, зацікавили діток різними видами страв, надали можливість самостійно приготувати бажану страву. Важливим аспектом проведення таких заходів є емоційний стан дітей, можливість спробувати свої сили, реалізувати можливості та здобути певні навички та знання. Професійність шеф-кухарів та вміння знаходити спільну мову з дітками надали учасникам майстер-класів гарного настрою, впевненості у своїх силах, бажання навчатися та розвиватися.

Основна мета даного соціального проекту – проведення майстер-класу та навчання даної соціальної групи, спрямування енергії дітей на вивчення кулінарної справи.

Майстер-клас від кращих кухарів Галичини для дітей-сиріт Сихівського району м. Львова включає:

  • навчання дітей-сиріт Сихівського району м. Львова приготуванню різних смаколиків з провідними шеф-кухарями Галичини;
  • майстер клас на тему: «Солодка мрія»;
  • протягом декількох годин кухарі готуватимуть разом із дітьми солодощі та пригощатимуть їх результатами спільної роботи .

Проведення даного соціального проекту відбудеться 11 лютого 2015р. о 15:00 год. в ресторані «Buon Gusto», за адресою м. Львів, вул. Щирецька, 36, ринок «Південний», ТЦ «Володимир».

Всі разом тепер переживаємо нелегкі часи. Фінансово-економічна криза зачепила напевно кожну українську родину. Матеріальна нестабільність і суспільно-політична невизначеність приносить у наше життя тривогу за завтрашній день. Та коли ми озирнемося навкруги, можемо бачити багатьох, хто живе у ще тяжчих умовах, особливо це стосується дітей-сиріт та дітей з кризових сімей.  Майстер-клас проводиться задля того, щоб подарувати радість дітям, можливість навчитися та скуштувати різних солодощів.

Майстер-клас проводитимуть професійні кухарі із багатолітнім досвідом, кухарі які адаптували традиційні, улюблені з дитинства рецепти, рецепти які можуть бути цікаві не лише дітям, а й дорослим, але цього разу ми передамо їх власне дітям і будемо раді, якщо ними хтось скористається, адже власне для цього ми і проводимо такі навчання.

На нашу думку сприяння у розвитку кухні є важливим етапом єднання та відродження України, бо кухня це є невід’ємна частина культури будь якого народу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: