Синютка подав облраді проект змін до обласного бюджету

Сьогодні обласна державна адміністрація схвалили та подала на розгляд і затвердження обласній раді проект змін до показників обласного бюджету Львівської області на 2015 рік, повідомили у прес-службі ЛОДА

За словами директора департаменту фінансів ОДА Олега Демківа, загалом обсяг обласного бюджету пропонується збільшити на 193,6 млн. грн, в тому числі на погашення кредиторської заборгованості розпорядників та одержувачів коштів, яка виникла в зв’язку з непроведенням казначейською службою розрахунків за платіжними дорученнями – 57,7 млн. грн., реалізацію обласних програм і проведення інших першочергових видатків – 135,9 млн. грн.

“Зокрема, на реалізацію програми розвитку освіти пропонується спрямувати додатково 14,4 млн. грн.; програму онкології, придбання машин для швидкої медичної допомоги, медичного обладнання, у тому числі для реабілітації учасників АТО – 11,7 млн. грн.; проведення поточного та капітального ремонтів приміщень закладів культури – 2 млн. грн.; надання допомоги сім’ям загиблих учасників АТО, оздоровлення дітей учасників АТО та інші поточні видатки галузі соціального захисту та соціального забезпечення – 8,9 млн. грн.; утримання установ і проведення заходів з фізичної культури та спорту – 7,7 млн. грн.; підтримку засобів масової інформації – 1,4 млн. грн.; видатки, пов’язані з військовими діями на сході України, – 7,9 млн. грн.; проведення заходів з охорони культурної спадщини – 2,6 млн. грн., природоохоронних заходів – 14,6 млн. грн.; будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг – 52,2 млн. грн.; капітальне будівництво об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення – 8,3 млн. грн. тощо”, - конкретизував О. Демків.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: