У 2015 році планують завершити низку робіт в оздоровчих таборах Львівщини

На засіданні комісії з питань освіти та науки депутати обласної ради погодили уточнені показники використання коштів обласного бюджету на виконання завдань «Програми з підтримки і функціонування діючих, відновлення закритих та будівництво нових дитячих закладів оздоровлення та відпочинку» на 2015 рік.

Зокрема, комісія висловилась за виконання будівельних робіт та реконструкцій у чотирьох дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, що розташовані на території Львівщини.

Упродовж року планується будівництво очисних споруд туристичної бази «Карпати» (с. Кам’янка Сколівського р-ну), на що в облансому бюджеті передбачать 900 тис. грн.

Також на цей рік заплановано здійснити реконструкцію дитячої туристичної бази «Трембіта» (смт Славське Сколівського р-ну), в тім числі – зробити перебудову харчоблоку, збудувати локальні очисні споруди, провести реконструкцію інженерних мереж. Загалом, планується виконати обсяг робіт на загальну суму 750 тис. грн.

Водночас депутати вважають за необхідне профінансувати будівельно-монтажні роботи у Жовківському районному дитячому центрі оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка» (Жовківський р-н). Серед запланованого – реконструкція медпункту та адміністративно-побутових приміщень (добудова та надбудова існуючої будівлі). Загальна вартість робіт – 850 тис. грн.

Окрім того комісія з питань освіти та науки Львівської обласної ради підтримала виділення 1 млн грн на спорудження спальних будиночків, реконструкцію очисних споруд та інженерних мереж, а також на благоустрій території дитячого позаміського закладу відпочинку «Сокіл» (с. Сасів Золочівського р-ну).

Відповідні уточнені показники використання коштів обласного бюджету будуть розглянуті на засіданні чергової сесії Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: