У філармонії відбудеться романтичний вечір

До дня святого Валентина влаштуйте коханій половинці незабутній чуттєвий мелодіях кохання вечір у Львівській обласній філармонії.

Tenors BEL'CANTO та маестро Володимир Сивохіп з Академічним молодіжним симфонічним оркестром «ІNSO-Львів» запрошують Вас на два концерти для одного свята. Музичний вечір для закоханих  відбудеться у суботу, 14 лютого о 17:00 та 20:00 год.

Час забути про все і забутися в мелодіях кохання. Відкладайте справи й слухайте направду вартісну класичну музику. Подаруйте цей музичний вечір людям, яких Ви любите!

Тим паче, що на концерті звучатимуть світові популярні хіти, найкращі українські пісні та шедеври оперної музики у виконанні золотих голосів європейської опери Tenors BEL'CANTO.

Кнцерт за участю Tenors BEL'CANTO львів’яни мали змогу чути два роки тому, і ось знову є прекрасна нагода насолодитися золотими голосами європейської опери Tenors BEL'CANTO у Львові.

За словами учасника Tenors BEL'CANTO, Василя Понайди: «Програма концерту у Львівській філармонії на 90 % нова. Звучатимуть найпрекрасніші, найвідоміші арії та неаполітанські пісні тільки про кохання. А також будуть нові пісні, спеціально написані для цього проекту, які ще ніколи не звучали».

Варто також зазначити, що саме для цього концерту Tenors BEL'CANTO підготували більше українського репертуару, поряд з тим звучатимуть твори й іншими мовами.

Поспішайте! Залишилося мало часу!

2015 02 14 Бельканто

Ольга Максим’як, відділ реклами та маркетингу Львівської філармонії

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: