10 переваг запровадження електронного квитка у Львові

Про запровадження у громадському транспорті Львова е-квитка говорять уже давно. Ця ідея має як своїх прихильників, так і тих, хто вважає це передчасним. На думку директора однієї з компаній-перевізників Львова «Успіх БМ» Юрія Мельника, є-квиток слід вводити якомога швидше, адже це – крок уперед для підвищення якості перевезення львів’ян та гостей міста Лева.

«Без сумніву, від такого нововведення виграє як перевізник, так і влада. І що найголовніше –  кожен пасажир львівської маршрутки», - переконаний Юрій Мельник, пише Твоє місто.

Основні переваги запровадження електронного квитка у Львові:

1.Впорядкується облік усіх пасажирів. Тобто нарешті вестиметься прозорий облік пасажиропотоку та доходів у маршрутках та тролейбусах, адже кожна оплата за проїзд буде врахована системою та дозволить оптимізувати міські маршрути.

2. Буде посилено безпеку. Водії краще слідкуватимуть за дорогою, а не будуть касирами, інспекторами з пільг, тощо.

3. Це буде зручно для людей, оскільки діятимуть різноманітні системи знижок. Для маршруток будуть впроваджені різні системи лояльності.

4. Єдиний квиток діятиме на всіх маршрутах з можливістю пересадки в інші автобуси протягом певного терміну.

5. Перевізник отримуватиме кошти лише за виконану роботу – за наїжджені кілометри, що позитивно впливатиме на формування вартості проїзду.

6. При прозорій та законній системі впровадження системи є-квитка перевізник отримує можливість інвестувати та розвивати транспортну галузь Львова. Відповідно, пасажир отримуватиме послуги  вищої якості.

7. При безготівковій формі оплати за проїзд перевізник отримуватиме полегшення процедури  кредитування, тому матиме можливість оновити таксопарк. Відповідно,  пасажир отримуватиме європейські стандарти обслуговування.

8 . Оптимальне розприділення пасажиропотоків. Буде легшее вирахувати необхідну кількість машин на маршруті.

9 . Водії не  забиратимуть кошти, які отримували від  мешканців міста.  Ці  кошти підуть на розвиток  і покращення транспортної мережі  Львова.

10 . Мешканці, оплативши  певну  суму   за  місяць , зможуть   безлімітно  користувати    громадським транспортом  Львова.

Довідка:

ТОВ «Успіх БМ» обслуговує у місті Львові перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування з 1999 року. З цього часу підприємство збільшило власну матеріально- технічний склад до 157 одиниць і стало лідером пасажирських перевезень автомобільним транспортом.

«Успіх БМ» як автотранспортне підприємство на ринку міста Лева та Львівської області здійснює перевезення пасажирів 157 транспортними засобами, з яких більше половини є власністю підприємства.

На ринку праці  підприємство забезпечує робочими місцями 310 сімей, а це – більше ніж 1000  львів’ян.

Підприємство, як сумлінний платник податків, за 2013 рік сплатило до місцевого та державного бюджетів близько 2 400 тисяч грн. А за 2014 рік (без урахування останнього кварталу) – близько 2400 тисяч грн.

За інформацією «гарячої лінії» міста Львова, за останніх 3 місяці  від пасажирів не надходило жодних скарг та звернень з приводу функціонування маршрутів, які обслуговуються ТОВ «Успіх БМ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: