На етапі Кубку світу серед юніорів санкарі Львівщини здобули дві бронзові нагороди (фото)

7 лютого 2015 року на санній трасі Вінтербергу (Німеччина) завершився 6-ий етап Кубку Світу з санного спорту серед юніорів.

Про це Дивись. Інфо повідомила Оксана Вацеба

Серед чоловічих екіпажів Антон Дукач продемонстрував третій час! Вихованець львівської СДЮШОР з санного спорту «Беркут» (тренерська бригада Вахрушев В.В., Некотенев В.В., Баїк І.Я.) поступився 0,179 с переможцю етапу Себастьяну Блею з Німеччини; другим фінішував ще один представник Німеччини Маркус Гуммер.

Серед юнаків в категорії «А» у змаганнях двомісних саней ще один комплект бронзових медалей дістався українському екіпажу у складі львів’ян Андрія Лисецького та Мирослава Левковича.

Лисецький-Левкович

У заїздах юніорок Дарія Гула фінішувала на цьому етапі тринадцятою. А перемогу в юніорських жіночих змаганнях святкували Маделіне Егле з Австрії, Саскія Лангер з Німеччини та Катрін Гайнцельмайер (Австрія).

двійка

У заїздах юнаків категорії «А» в одномісних санях Михайло Савицький – фінішував п’ятнадцятим. Серед дівчат Олена Смага – шістнадцята, а Ірина Левкович показала дев’ятнадцятий результат.

Дукач Антон санки3

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: