Школярів Львівщини запрошують до участі у ХVІІІ Міжнародному конкурсі шкільних медіа

Триває прийом робіт для участі в ХVІІІ Міжнародному конкурсі шкільних медіа. Учасниками заходу можуть стати медіа шкіл, гімназій, ліцеїв, а також професійно-технічних та позашкільних навчальних закладів, які видані або вийшли в ефір з 1 вересня 2014 по 1 березня 2015 року. На конкурс прийматимуть стінні та друковані газети, Інтернет-видання, репортажні фото, теле- і радіорепортажі, повідомила прес-служба ЛОДА.

Організаторами цієї найвагомішої події для українських шкільних медіа виступають Національна спілка журналістів України, Національна академія педагогічних наук України, Асоціація молодіжної преси України, а також Коледж преси та телебачення (м. Миколаїв).

Цьогоріч у конкурсі передбачено 18 номінацій: «Краще медіа», «Краща шкільна газета», «Краща газета ПТНЗ», «Краща газета юнкорівського об’єднання», «Краще медіа міжнародного учасника», «Краща газета за змістом», «Кращий автор шкільних медіа», «Найоригінальніша газета», «Краще електронне видання», «Краща друкована газета», «Краща стінна газета», «Краща мультимедійна редакція». Також учасники зможуть позмагатись за Номінацію імені міського голови м. Миколаєва 2000-2013 рр. Володимира Чайки та Спеціальну відзнаку імені голови Національної спілки журналістів України 1997-2012 рр. Ігоря Лубченка «На захисті свободи слова».

Окрім цього, конкурс передбачає й спеціальні номінації, серед яких:

- кращий матеріал про воїнів героїв (за підтримки Держтелерадіо України);

- кращий матеріал на тему євроінтеграції України (за підтримки Представництва ЄС в Україні);

- висвітлення теми законності та правопорядку (за підтримки Міністерства внутрішніх справ України);

- висвітлення міжнародної співпраці України в шкільних медіа (за підтримки Міністерства закордонних справ України);

- за внесок у розвиток освіти;

- краще репортажне фото;

- кращий телерепортаж;

- кращий радіорепортаж.

Зазначимо, що для участі в ХVІІІ Міжнародному конкурсі шкільних медіа необхідно до 1 березня 2015 року відправити конкурсні роботи та заявку за адресою: 54020, Україна, м. Миколаїв, вул. Даля, 11а, з поміткою: «Міжнародний конкурс шкільних медіа». Контактний телефон: (0512) 50-00-30.

Підбиття підсумків та нагородження переможців відбудеться у квітні в м.Миколаєві.

Довідка:

 

Міжнародний конкурс шкільним медіа відбувається з 1997 року.

За 17 років проведення конкурсу в архівах накопичено понад 24 тис. робіт. Серед них – стінні, друковані, електронні видання, телевізійні сюжети, радіопередачі, тисячі фотознімків з України, Болгарії, Польщі, Грузії, Росії, Молдови, Придністров’я, Греції, Білорусі та інших країн світу.

Торік для участі подано 3 511 конкурсних робіт з понад 800 навчальних закладів України, Росії, Болгарії, Польщі, Грузії, Молдови, Греції, Білорусі та інших країн.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: