Синютка закликав почесних консулів іноземних держав доносити правдиву інформацію про події в Україні

Голова Львівської ОДА Олег Синютка на сьогоднішній зустрічі з почесними консулами іноземних держав у Львові закликав їх сприяти чесному та неупередженому інформуванню своїх громадян щодо подій в Україні, повідомили у прес-службі ЛОДА.

На думку Олега Синютки, це один з важливих факторів ефективного протистояння України в інформаційній війні. Він запропонував представникам іноземних держав долучитись до питання забезпечення інформаційної підтримки щодо висвітлення чесних новин з України через доступні їм засоби.

“Ми дуже серйозно програємо щодо подачі новин не лише у своєму інформаційному просторі, але й в інших країнах. Я вважаю, що робота над цим питанням є важливим ключем до розв'язання проблем на сході України”, - наголосив Олег Синютка.

Окрім того, під час зустрічі керівник області підняв питання інвестиційної привабливості Львівщини. Олег Синютка підкреслив, що нові умови, які склалися на території Львівщини, сприяють залученню інвестицій.

“У компаній, які потенційно приймають рішення щодо інвестування в Львівщину, є великі можливості і підтримка влади. Розроблені пропозиції що стосуються побудови і розвитку промислових парків, також використання земельних ділянок можуть бути привабливими для іноземних інвесторів”, - зазначив керівник області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: