У Львові відбудеться XII спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок "ЕлітЕКСПО-2015"

З 26 лютого до 1 березня у Львівському Палаці мистецтв (вул. Коперника. 17), у рамках виставкової програми ..Галицькі експозиції", відбудеться XII спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок "ЕлітЕКСПО-2015", повідомили у прес-службі ЛОДА

Захід проводиться за підтримки Асоціації ювелірів України, Державної пробірної служби та Державного гемологічного центру України. Організатор виставки ПрАТ «Гал-ЕКСПО», генеральний партнер - ювелірний завод “Золотий Вік».

У "ЕлітЕКСПО-2015" братимуть участь 80 провідних вітчизняних виробників ювелірних виробів, а також виробничі та торговельні фірми з України та Грузії. В експозиції виставки представлятимуться кращі вироби українських ювелірів, коштовні камені, вишукана біжутерія, елітні сувеніри та подарунки. Гості та відвідувачі матимуть змогу придбати ювелірні прикраси безпосередньо у виробника.

Мета виставки-ярмарку - презентувати на теренах Західної України нові колекції, розробки та технології, що з'явилися на вітчизняному ювелірному ринку. Окрім цього, це унікальна можливість обмінятися передовим досвідом та ідеями, розширити ринки збуту, сприяти насиченню ринку Західної України якісними ювелірними виробами.

Контакти дирекції виставки : приватне акціонерне товариство «Гал-ЕКСПО» тел.: тел. (032) 297-06-27; 297-13-69 факс (032) 297-17-56, e-mail: [email protected] Адреса: вул. Винниченка, 30, м. Львів, 79008, Україна.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: