У першому матчі національних збірних команд України та Чехії з футзалу господарі впевнено перемогли

9 лютого 2015 року у львівському палаці спорту «Галичина» (м. Львів, вул. Керченська, 8) національна збірна команда України з футзалу приймала перший товариський матч зі збірною командою Чехії, повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба.

За активної й чисельної уболівальницької підтримки футзальна збірна України в рамках підготовки до відбіркових ігор чемпіонату Європи впевнено здолала збірну Чехії з рахунком 5 : 1.

Перед початком матчу глядачів вітали представники «Театру спорту» Львівського державного університету фізичної культури, а гравці виходили на урочисте представлення разом з дітьми тих сімей, які прибули до Львова зі Сходу України.

У складі української збірної ефективно змагався й гравець львівської «Енергії» Роман Кордоба, який відзначився у другому таймі голом у ворота чеських суперників.

На цьому міжнародному матчі був присутній голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, президент Асоціації міні-футболу України Сергій Владико та інші почесні гості.

Другий матч національні збірні України та Чехії - п’ята та шоста команди європейського рейтингу - проведуть у вівторок, 10 лютого, початок о 19-й годині.

Кошти від реалізації квитків Асоціація міні-футболу (футзалу) України перерахує на потреби українських військовиків, які  на Сході України захищають нашу Батьківщину.

Міжнародний товариський матч з футзалу, Львів, 9 лютого 2015 року.

УКРАЇНА - ЧЕХІЯ 5 : 1 (3 : 1).

Голи: Білоцерковець (9, 18), Валенко (17), Кордоба (27), Калуков (28) - Родек (4).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: