Керівники районів Львівщини звітують перед громадськістю про результати своєї роботи

10 лютого в районних державних адміністраціях Львівської області розпочались публічні заслуховування звітів про результати роботи за минулий рік. У цей день перед громадою звітували керівники Турківського та Сокальського районів, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Участь у публічних слуханнях взяли заступники голови Львівської ОДА Володимир Харчук та Юрій Підлісний, керівники місцевих органів влади, підприємств, установ, а також представники громадськості.

Окрім питань виконання бюджету та програми соціально-економічного і культурного розвитку за 2014 рік, керівники райдержадміністрацій також прозвітували про минулорічні досягнення та порушили найактуальніші проблеми районів. Зокрема, на Сокальщині важливим залишається питання функціонування та належної фінансової підтримки вугільних шахт. У Турківському районі є складнощі із автобусним сполученням окремих сіл та інфраструктурою міської автостанції.

Загалом ці та інші актуальні питання, порушені під час дискусії, будуть серед основних напрямків роботи керівництва райдержадміністрацій у поточному році.

Зазначимо, що відповідно до графіка, який затвердив керівник області Олег Синютка, сьогодні про свою роботу також звітують керівники Сколівської та Радехівської РДА. А вже у четвер, 12 лютого, громадськість матиме змогу почути результати та плани роботи керівництва Стрийського та Кам’янка-Бузького районів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: