Львівська ОДА пропонує Мінеокономрозвитку України переглянути митні платежі на транспортні засоби

Голова Львівської ОДА Олег Синютка звернувся до міністерства економічного розвитку і торгівлі України про перегляд митних платежів за транспортні засоби, повідомила прес-служба ЛОДА.

У листі, зокрема, йдеться про те, що із введенням в дію Закону України “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи” значно збільшилось навантаження при ввезенні на митну територію України моторних транспортних засобів для перевезення вантажів. Зокрема, запроваджено акцизний податок при переобладнанні такого транспортного засобу на легковий автомобіль.

Олег Синютка наголосив, що ця ситуація викликала значний резонанс у підприємницькому середовищі Львівщини, особливо серед суб'єктів господарювання, які проводять технічне переобладнання вантажних транспортних засобів на легкові та надають супутні товари з обслуговування автомобілів.

“Тому для збереження робочих місць на підприємствах, які здійснюють переоснащення транспортних засобів, а також забезпечення своєчасного та в повному обсязі наповнення бюджетів просимо розглянути можливість вирішення зазначеного питання шляхом зменшення митних платежів за ввезення транспортних засобів до рівня, який зможе забезпечити врегулювання вищезазначених питань”, - йдеться у листі голови Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: