Ошукані львів’яни вирішили боротися проти свавілля Садового його ж методами

Працівники львівської компанії-перевізника «Успіх БМ» та «Фіакр - Львів» вирішили в досить оригінальний спосіб протистояти спробам міського голови Львова Андрія Садового знищити їх підприємства: вони виклали свою позицію в спецвипуску власної газети, яку сьогодні, 11 лютого, почали розповсюджувати у Львові.

«Ми усі знаємо, як уміло пан Садовий уміє маніпулювати громадською думкою. Так, він вдало «забиває баки» людям через   підконтрольні ЗМІ. Йому вдається зомбувати львів’ян. Проте ми вирішили відповісти комунальному узурпатору – зібрали усі думки наших працівників та видали їх окремою газетою», - говорить головний механік «Успіх БМ»  Михайло Сенів .

Адже, Львівська міська рада не припинила знищувати ринок перевезень. Мер свідомо оскаржує законне право людей на роботу у судах. Це адміністративне знищення, судова атака і результат - повний «віджим» підприємства і безробіття більш ніж 300 сімей.

За словами Михайла Сеніва, з фактажем для газети проблем не було взагалі, навіть більше: трудовому колективу компанії накипіло набагато більше, ніж можна було вмістити в спецвипуск.

«А заголовки взагалі ніхто не придумував: це нашвидкуруч зібрана народна творчість, в якій самі львів’яни висловлюють власне ставлення до двічі обстріляного мера: «Жадібність – страшна хвороба», «У мерії Садового, окрім бабла, нема святого», «Візьми і забери».

«Трудові колективи вже сьогодні готові не вийти на роботу і тим самим на рейси не виїде більш ніж 200 міських автобусів. Тому, вимагаємо у мерії, припинити знищення підприємств, тим самим відкликати касаційну скаргу, інакше, страйк трудових колективів буде безстроковим», - доповнюють працівники транспортного підприємства.

Також, трудові колективи просять ЗМІ, громадськість та депутатів Верховної Ради України звернути увагу на проблему львівського перевізника. У іншому випадку у всіх «під носом» просто відбудеться знищення підприємства.

Нагадаємо, юридичне управління Львівської міської ради подало касаційну скаргу на рішення Львівського Апеляційного адміністративного суду, яким визнано незаконними дії Департаменту житлового господарства та інфраструктури по односторонньому достроковому розірванню договорів з компанією «Успіх БМ».

У своїй касаційній скарзі міська рада просить скасувати рішення апеляційної інстанції. Працівники компанії – перевізника кажуть, що юридична тяганина спрямована на те, щоб, незалежного від міської влади, перевізника усунути з ринку перевезень.

газета

                 львівські перевізники «Успіх БМ», «Фіакр - Львів»

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: