Синютка запропонував Уряду погодити втілення низки пілотних проектів на Львівщині

Сьогодні, 11 лютого, відбулося розширене засідання Уряду України за участю Президента України Петра Порошенка, голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, голів обласних державних адміністрацій, повідомили у Львівській ОДА.

Під час виступу на розширеному засіданні голова Львівської ОДА Олег Синютка звернувся до Президента та Уряду України з низкою пропозицій, які можна було б впровадити в якості експерименту у Львівській області.

Серед пропозицій — проведення на території Львівщини пілотного проекту щодо переведення регіональних доріг з державного в обласне чи комунальне підпорядкування для отримання можливості належного їх обслуговування та ремонту. Також зміна структури надходження акцизу від продажу пального, оскільки є території, де немає АЗС і відповідно немає джерела надходження на ремонт доріг.

«Ще одна річ, яку я б хотів провести на території області як експеримент, і про це ми говорили з міністром соціальної політики – це монетизація пільг у транспортній сфері», —зазначив очільник області.

Окрім того, Олег Синютка  заявив про готовність запустили роботу на території області єдиного номера для всіх служб — 112: “Людина за єдиним номером може додзвонитися до будь-яких служб: чи в міліцію, чи в швидку допомогу. Ми технічно готові це зробити, потрібно добро Уряду України аби провести такий експеримент”, — підсумував голова ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: