Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення готувало техніку ЛКП ШРП до роботи в зимовий період

Як повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький, управління взяло участь у вересні-листопаді 2014 року в проведенні перевірки стану готовності комунальних об’єктових аварійно-рятувальних служб і формувань, техніки ЛКП ШРП до роботи в зимовий період, повідомили у прес-службі ЛМР.

В ході підготовки львівських комунальних підприємств до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 рр., управління інженерного господарства, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, Державна автомобільна інспекція проводили комісійні обстеження стану готовності підприємств до роботи в осінньо-зимовий період, в т.ч. готовності спецтехніки та обладнання для механізованого прибирання міста. Вся техніка шляхово-ремонтних підприємств, що спланована для використання при механізованому прибиранні міста, технічно справна і готова до роботи.

До виконання робіт з прибирання вулично-дорожньої мережі міста використовується 150 од. спеціальної техніки, з них:

- прибиральної техніки – 106 од;

- техніки для навантаження, вивезення снігу та погрузки піскосуміші – 44 од.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: