Голову Турківської РДА завтра офіційно представлять

13 лютого, в залі засідань Турківської районної ради о 10.00 год. відбудеться представлення нового очільника району. Про це повідомляє офіційний cайт Турківської районної державної адміністрації.

Як відомо, 10 лютого 2015 року розпорядженням Президента України № 153/2015-рп призначено Олександра Мироновича Лабецького головою Турківської районної державної адміністрації Львівської області.

Запрошуються представники громадськості, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, голови органів місцевого самоврядування.

Нагадаємо, що вперше в історії сучасної Турківщини кандидатура майбутнього голови РДА перед погодженням з очільником Львівської ОДА пройшла відкрите та публічне обговорення і була підтримана всіма громадськими організаціями району.

Як ми вже зазначали раніше, губернатор Львівщини Олег Синютка, перебуваючи 15 січня з робочим візитом у Турківському районі, заявив, що на власні очі побачив чисельну підтримку кандидатури Олександра Лабецького громадськістю району.

Варто також зазначити, що Олександр Лабецький став наймолодшим головою Турківської районної державної адміністрації в історії сучасної Турківщини.

Новини Турки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: