На Львівщині відбудуться комплексні спортивні змагання

Затверджено Положення про проведення у 2015 році обласних комплексних змагань за програмою ХХІV спортивних Ігор Львівщини, VІІІ обласних ігор ветеранів спорту та ХХVІІІ Спартакіада осіб з інвалідністю.

Про це Дивись. Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба

Цьогорічні комплексні спортивні змагання присвячено відзначенню Року Андрея та Климентія Шептицьких й будуть вперше проводитися у спільному форматі для дорослих спортсменів, для ветеранів фізичної культури і спорту та для осіб з інвалідністю.

Організатором змагань виступає управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації за активного сприяння Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Львівської обласної асоціації ветеранів спорту; Львівського регіонального центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт», відділення НОК України у Львівській області, обласних федерацій з видів спорту.

Такі обласні комплексні змагання покликані популяризувати фізичну культуру та спорт у Львівській області, залучити різні верстви населення області до регулярних занять різними видами спорту, пропагувати здоровий спосіб життя й активне дозвілля, в т.ч. й серед неповносправних осіб.

У програмі Ігор для усіх груп учасників передбачено змагання з 15 видів спорту, серед яких лижні перегони, баскетбол, баскетбол 3 х 3, волейбол, пляжний волейбол, бадмінтон, плавання, гирьовий спорт, настільний теніс, шахи, шашки, оздоровчий туризм, змагання спортивних сімей “Мама, тато і я – спортивна сім’я”, змагання серед допризовної молоді, змагання з легкоатлетичного кросу.

Збірні команди районів області та міст обласного значення найближчим часом розпочнуть участь у цих Іграх змаганнями з лижних перегонів та змаганнями юнаків допризовного віку.

Варто зауважити, що минулорічними переможцями Ігор були збірні команди Сокальського району та міст Червонограду і Нового Роздолу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: