Садовий каже, що Львів чекає на непрості часі

Сьогодні, 12 лютого відбувається позачергове засідання сесії ЛМР, під час якого депутати розглядають зміни до розподілу видатків міського бюджету Львова на 2015 рік, а саме виділення по 500 тисяч гривень містам Маріуполь та Краматорськ для здійснення заходів, повязаних з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, що склалась у цих містах, та для надання допомоги постраждалим і сімям загиблих, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Ситуація є хвилююча, в місті Краматорськ відбулась велика біда – терористи з терористичних організацій ДНР і ЛНР, обстріляли мирне місто, загинуло 17 мирних мешканців, більше 60 людей знаходяться в лікарні - стан дуже важкий. Така сама ситуація в Маріуполі, де загинули люди, дуже багато людей знаходяться на лікуванні. Вчора я мав розмови і з одним, і з другим міським головою, ще раз висловив співчуття, підтримку і наше велике бажання бути корисним і допомагати, чим можемо. В нас сьогодні не буде довго пленарного засідання, сьогодні засідання має нас солідаризувати з нашими колегами з місць, які зазнали біду, щоб ми показали добрий приклад, щоб всі міста сьогодні були разом.

Нас чекають непрості часи, але задача Львова - працювати максимально на єдність нашої країни і ми повинні, в міру своїх можливостей, допомагати тим, хто є в біді, тим, кому сьогодні важко»,- зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: