Стець їде до Львова

Неоголошена війна, яку веде проти нашої держави Російська Федерація, закінчиться лише тоді, коли всі відчують, що ми сильна нація. А це відбудеться за умови, коли ми дамо ворогу не лише збройну відсіч, але й інформаційну.

На цьому наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка під час сьогоднішнього засідання оргкомітету з проведення у Львові форуму громадськості на тему “Україна в умовах неоголошеної війни з Росією”.

Зазначимо, цей захід відбудеться в неділю, 22 лютого, в актовій залі Львівського національного університету ім. І Франка.

Серед основних доповідачів форуму - міністр інформаційної політики України Юрій Стець, член Національної спілки письменників України Михайло Васильович Косів, професор ЛНУ ім. І. Франка Іван Вакарчук.

У своїх виступах прмовці висвітлять проблемні питання інформаційної безпеки в умовах війни; питання культури як засобу захисту України від російської агресії та національної ідентифікації українців в умовах війни.

Члени оргкомітету зазначають, що мета проведення такого форуму саме у Львові — це ініціатива львівської спільноти як осередку національного духу пробудити в українцях солідарність та бажання працювати заради загального добра, самоорганізації та мужності у протистоянні російському агресору.

“У час, коли Росія підступно розпалює військовий конфлікт в Україні, є необхідність сформувати єдиний інформаційний простір, який охоплюватиме історичну пам'ять, науку, культуру, світогляд”, - зазначив автор ідеї форуму, член національної спілки письменників України, громадський діяч Михайло Косів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: