У неділю о 16.00 год – остаточне публічне почитання Нерукотворного Образу Ісуса Христа (фото, відео)

Вже другий тиждень у Львові перебуває Нерукотворний Образ Ісуса Христа. Щоденно на площі Св. Юра миряни добу стоять у черзі, щоб помолитися до унікальної ікони. У неділю, 15 лютого, о 15.00 год. буде припинений доступ до почитання Образу. Тож організатори просять вірних у суботу з 15.00 год. вже не займати чергу. У неділю о 16.00 год. на площі перед Собором Св. Юра відбудеться молитва за мир, яку очолить Митрополит Львівський УГКЦ владика Ігор Возьняк, повідомили у прес-службі ЛМР.

«В той момент, коли Україна найбільше плаче, в той момент, коли страшно і не знаємо, що буде далі, Господь є між нами. Вже другий тиждень у Соборі Св. Юра маємо Нерукотворний Лик Господа нашого Ісуса Христа. З якими сльозами люди стоять добу, для того, щоби попросити про мир, з якими сльозами люди переживають кожну новину, яка приходить з «гарячих точок». Літня жінка, яка вже ледве ходить, вистояла 22 години, прийшла в сльозах до ікони і не просить допомоги собі та своїм дітям, а каже: «Боже, дай мир!». Її виносять на руках, бо вона сама вийти не може, добу простоявши.

Ми маємо велику ласку, що Бог є між нами. І ми це відчуваємо біля Образу на Святоюрській горі. Ми відчуваємо, коли приносять на руках військових, поранених. Вони стоять і жертвують за мир і спокій в країні. Це чудо, яке відбувається на наших очах. Тому що все, що неможливо в очах людських, є можливо в очах Божих.

Я щиро запрошую усіх, хто має можливість, здоров’я і час, у неділю, 15 лютого, о 16.00 год. на остаточне публічне почитання Нерукотворного Образу Господа нашого Ісуса Христа. На пл. Святого Юра будуть виставлені екрани, для того, щоб ми могли сотворити спільну молитву за мир в країні, щоб могли помолитися за ті міста, які постраждали, за тих мирних людей, які відійшли до вічності. Будемо просити перед Ликом Божим миру, спокою і благодаті.

Ми ласкаво просимо людей вже зі суботи з 15.00 год. не займати чергу, щоб потрапити до Образу. А запрошуємо всіх о 16.00 год. у неділю на пл. Св. Юра. І нехай мир Божий буде справді виплеканий нашими сльозами», - запросив капелан Львівської міської ради о. Павло Дроздяк.

Безымянный 5433 876 76 34 18 15 12 11 10 9 8

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: