Для дітей пільгових категорій соціальні фахівці провели майстер-клас із виготовлення валентинок (фото)

У четвер, 12 лютого, працівники відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели майстер-клас «Подаруй любов ближньому» для дітей пільгових категорій, повідомили у прес-службі ЛМР.

Захід відбувся у бібліотеці №42 м. Львова та мав на меті сприяти розвитку вміння та бажання у дітей робити цікаві та оригінальні подарунки власними руками.

Під час майстер-класу 25 дітей з особливими потребами, дітей-сиріт та дітей з багатодітних сімей реалізовували свої вміння, творчі та естетичні здібності у виготовленні привітань-валентинок. Соціальні фахівці допомагали та скеровували юних умільців. Зроблені власноруч валентинки діти принесли у дарунок рідним та друзям.

«Вже традиційно, у співпраці з бібліотеками, ми проводимо для дітей тематичні майстер-класи з рукоділля. Не стало винятком і популярне сьогодні свято – День усіх закоханих або ж День Св. Валентина. Таким чином ми хотіли вкотре наголосити на цінності людських стосунків, спілкуванні між найріднішими та найближчими, а також у прояві своєї уваги та любові у таких дрібничках, як вітальна листівка – «валентинка», - розповів Юрій Тибінка, начальник відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

LMCSSSMD LMCSSSMD1 LMCSSSMD2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: