Львівщина вшанує учасників бойових дій на території інших держав та виводу військ колишнього СРСР з Афганістану

У неділю, 15 лютого, керівництво Львівської області та громадськість Львівщини вшанує учасників бойових дій на території інших держав і відзначить 26-у річницю виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі Львівської обласної ради

В цей день об 11.00 на «Полі почесних поховань №67» Личаківського кладовища відбудеться покладання квітів до могили генерала С. Кульчицького та могил загиблих на Майдані Незалежності. Опісля на «Полі почесних поховань №76» громадськість хвилиною мовчання вшанує пам’ять загиблих в зоні АТО та покладе квіти до їхніх могил.

Об 11.30 відбудеться спільна молитва за полеглими на сході України військовослужбовцями.

О 13.00 керівництво області, депутати місцевих рад, військовослужбовці, представники ветеранських організацій та громадськості покладуть квіти до пам’ятного знаку «Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 рр.». Там же духовенство відслужить екуменічну панахиду. Опісля відбудеться громадське віче, під час якого представники обласної та міської влади звернуться до громади.

Переїзд громадськості від головного входу Личаківського кладовища до пам'ятного знаку «Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 рр.» відбудеться о 12.00 окремим автобусом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: