Людей просять не займати черги до церкви Юра із суботи з 15.00 год

Вже другий тиждень у Львові перебуває Нерукотворний Образ Ісуса Христа. Щоденно на площі Св. Юра миряни добу стоять у черзі, щоб помолитися до унікальної ікони. Організатори просять вірних у суботу з 15.00 год. вже не займати чергу. У неділю о 16.00 год. на площі перед Собором Св. Юра відбудеться молитва за мир, яку очолить Митрополит Львівський УГКЦ владика Ігор Возьняк. Також усіх просять дослухатись до прохання не паркувати машини на пл. св. Юра та на прилеглих вулицях. Буде працювати евакуатор, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Відтак, в суботу з 15.00 год буде припинена черга охочих до почитання Нерукотворного образу. Також до роботи будуть залучені евакуатори, тож мешканців та гостей міста просять не паркувати машини на прилеглих до Собору св. Юра вулицях. Усіх застерігають від тисняви. Людей, які прийшли до почитання, просять поводитись виважено та достойно.

«Я щиро запрошую усіх у неділю, 15 лютого, о 16.00 год. на остаточне публічне почитання Нерукотворного Образу Господа нашого Ісуса Христа. На пл. Святого Юра будуть виставлені екрани, для того, щоб ми могли сотворити спільну молитву за мир в країні, щоб могли помолитися за ті міста, які постраждали, за мирних людей, які відійшли до вічності. Будемо просити перед Ликом Божим миру, спокою і благодаті.

Ми ласкаво просимо людей вже зі суботи з 15.00 год. не займати чергу, щоб потрапити до Образу. А запрошуємо всіх о 16.00 год. у неділю на пл. Св. Юра. І нехай мир Божий буде справді виплеканий нашими сльозами», - запросив капелан Львівської міської ради о. Павло Дроздяк.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

Нагадаємо, пряму трансляцію перебування реліквії у Соборі св. Юра можна переглядати на головній сторінці сайту velychlviv.com.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: