Мешканці міста Сватове Луганської області дякують мешканцям Львівщини

"За особистий внесок кожного жителя Львівщини у справу захисту нашої Батьківщини, усіляку допомогу вимушеним переселенцям з Донбасу, тепло ваших душ та сердець. Низький уклін матерям Львівщини за виховання справжніх патріотів — вірних синів України. Нехай вони повернуться додому живими та неушкодженими. Хай Господь завжди оберігає Ваші родини", — йдеться у подяці.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі ЛОДА

Подяку сьогодні, 13 лютого, передала голові Львівської обласної державної адміністрації Олегові Синютці делегація у складі секретаря Сватівської міської ради Олександра Євтушенка, керуючого справами Сватівського виконавчого комітету Анатолія Луньова та депутата Сватівської міської ради Олександра Звягольського.

Також у подяці загадано ім’я кожного захисника із Львівщини, які несуть службу у Сватовому. "Висловлюємо вдячність Вам, дорогі солдати, за те, що у такий складний для України час ви відстоюєте суверенність та незалежність нашої держави".

Під час розмови з Олегом Синюткою члени делегації наголошували на тому, що, незважаючи на різні настрої, місто Сватове залишається форпостом України в Луганській області.

Довідка:

Сва́тове — місто на Слобожанщині, засноване у 1660-их pp. українськими козаками-переселенцями (як поселення Сватова Лучка), 1938 перетворене на місто. Під час сепаратистсько-терористичних виступів на Донбасі де-факто — обласний центр Луганської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: