Департамент екології видав плакати про види тварин та рослин Львівщини, занесені до Червоної книги України

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації за сприяння обласного фонду охорони навколишнього природного середовища підготував і видав плакати про рідкісні види тварин та рослин Львівщини, занесених до Червоної книги України, повідомили у прес-службі ЛОДА.

“Флора та фауна Львівської області є надзвичайно багатою і різноманітною завдяки унікальним природним умовам регіону. Однак, як і по всій планеті, на території нашої області господарська діяльність людини спричинила зниження чисельності або й зникнення багатьох видів рослин і тварин. Тому, багато видів рослин та тварин Львівщини занесені до Червоної книги України», - зазначив директор департаменту Олексій Балицький.

Охочих отримати плакати про рідкісні види тварин Львівщини, занесених до Червоної книги України, просимо звертатися до департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації за адресою: м.Львів, вул. Стрийська,98, або за тел. (032) 238-73-83.

Довідка:

Червона книга України — основний документ, в якому узагальнено матеріали про сучасний стан рідкісних і таких, що знаходяться під загрозою зникнення, видів тварин і рослин. До Червоної книги України заносяться види тварин і рослин, які постійно або тимчасово перебувають чи зростають у природних умовах на території України і знаходяться під загрозою зникнення. Занесені до Червоної книги України види тварин і рослин підлягають особливій охороні на всій території України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: