Минулого року на Львівщині усиновили 39 дітей-сиріт

В минулому році у Львівській області усиновлено 39 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З них громадянами України 35 дітей та 4 дитини усиновлені іноземними громадянами, - про це сьогодні, 16 лютого, під час апаратної наради повідомив начальник служби у справах дітей ОДА Володимир Лис, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Він зазначив, що станом на кінець минулого року на регіональному обліку дітей, які можуть бути усиновлені, перебувають 629 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Впродовж 2014 року на регіональний облік з усиновлення поставлено 70 дітей.

“За віковими категоріями, до 3 років на такому обліку перебувають 6 дітей, з них 4 дітей знаходяться в сімейних групах; від 3 до 6 років – 25 дітей, з них перебуває в сімейних групах 22 дитини; від 6 до 10 років – 75 дітей, з них перебуває в сімейних групах 62 дітей; від 10 до 15 років – 263 дітей, з них перебуває в сімейних групах 186 дітей; від 15 до 18 років – 260 дітей, з них перебуває в сімейних групах 156 дітей”, - конкретизував В.Лис.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: