У Львові відкриють інсталяцію, присвячену проблемі торгівлі людьми

У вівторок, 17 лютого, представництво Міжнародної організації з міграції відкриє у Львові громадську арт-інсталяцію «Невидимі». Відкриття та прес-конференція відбудуться об 11:00 год на центральній частині алеї на проспекті Шевченка (навпроти Прокуратури Львівської області), повідомили у прес-службі ЛМР. 

«Сто двадцять фігур-силуетів арт-інсталяції «Невидимі» уособлюють понад 120000 українців, які, за оцінкою МОМ, постраждали від торгівлі людьми з 1991 року. На дванадцять фігур нанесені справжні історії жертв сучасного рабства. Самі фігури виготовив колишній постраждалий від торгівлі людьми, який, пройшовши програму реінтеграції МОМ, відкрив власну справу», - зазначають організатори.

Спільна національна інформаційна кампанія Міжнародної організації з міграції та Міністерства соціальної політики проводиться в рамках реалізації Державної цільової соціальної програми протидії торгівлі людьми. Інсталяція покликана привернути увагу до проблеми торгівлі людьми та розповісти реальні історії постраждалих осіб, які живуть серед нас, але часто лишаються непоміченими. Вона пробуде на алеї проспекту Шевченка до 20 березня 2015 року, а потім подорожуватиме іншими регіонами України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: