Львівська облрада просить Порошенка не допустити рейдерського захоплення аеропорту

Сьогодні, 17 лютого, на сесії Львівської обласної ради депутати прийняли рішення звернутися до президента України, голови Верховної Ради, прем’єр-міністра, генерального прокурора щодо конфліктної ситуації на ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького», повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Як мовиться у повідомленні депутатів, нещодавно трудовий колектив аеропорту звернувся до Львівської облради із проханням не допустити рейдерського захоплення підприємства, а також негайно припинити намагання керівництва вимивати значні кошти підприємства шляхом укладення різних господарських договорів.

Водночас депутати облради зазначають, що на зборола трудового колективу та профспілковій конференції ради трудового колективу керівникам підприємства було висловлено недовіру, а також вказано, що керівництво своїми діями та бездіяльністю свідомо веде аеропорт до краху.

«Профільне міністерство з незрозумілих причин не вживає вичерпних заходів для проведення прозорого конкурсу на заміщення тимчасово призначених керівників підприємства…Львівська обласна рада просить Вашого втручання в цю складну ситуацію, що склалась на підприємстві задля збереження та подальшого розвитку вкрай важливого для Західної України державного підприємства», – наголошують депутати Львівської облради в зверненні до центральної влади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: