На 34 дорогах Львівської області загалом ліквідовано понад 12 км ям

Станом на 13 лютого на замовлення Служби автомобільних робіт у Львівській області ДП «Львівоблавтодор» ліквідувало загалом 12 616м2 аварійної ямковості на 34 дорогах Львівської області, повідомили у прес-службі Службі автомобільних доріг

Так, на дорозі Львів-Радехів-Луцьк ліквідували загалом 89 м2 ямковості на ділянках Львів-Кам'янка-Бузька та 1389м2 - м.Радехів (Рукавичка), с.Сабанівка, с.Бабичі; Прибужани-Гайок.

На дорозі КПП "Смільниця" - Ст.Самбір ліквідовано загалом 853 м2 ямковості на ділянках с.Старява, с.Катино, Шумина-Березів.

600м2 ям в загальному ліквідовано на ділянці Підгірці-Дашава-Йосиповичі дороги Стрий-Журавно, а на дорозі Східниця-В.Синьовидне ліквідовано 682 м2 ямковості на ділянці м.Сколе, Крушельниця.

Дорожні підприємства на ліквідацію ямковості загалом витратили 861 т асфальтобетонних сумішей , 687 м3 щебеню, 121 м3 гравію.

Ремонтні роботи проводяться на дорогах Львівської області загального та місцевого значення.

Нагадаємо, у зв'язку зі сприятливими погодними умовами, дорожні служби Львівської області минулого тижня відновили роботи з ліквідації аварійної ямковості. Роботи проводяться коштом експлуатаційного утримання доріг.

Потягом 13 лютого дорожники ліквідували загалом 526 м2 ямковості, в тому числі: 88 м2 на відрізку 15-16 км дроги Стрий- Івано-Франківськ - Чернівці – Мамалига, 158 м2 на відрізку 33-34 км дороги Стий-Тернопіль - Кіровоград – Знамянка, 145 м2   на відрізку 409-441 км дороги Мукачево - Рахів - Богородчани - Ів.Франківськ – Мамалига, та 135 м2 на відрізку 82-86 км дороги Львів – Тернопіль.

Цього тижня роботи з ліквідації аварійної ямковості на дорогах Львівщини продовжиться.

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: