Найрозумніші українці з’їдуться до Львова на Чемпіонат України зі «Що?Де?Коли?»

Цього року Львів вперше виборов право приймати Чемпіонат України з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?». Відтак вже цими вихідними – 21 та 22 лютого – наше місто прийматиме близько півсотні команд з усіх регіонів нашої держави, повідомили організатори.

Турнір зі «Що?Де?Коли?» проходитиме у виставковому центрі «Південний-EXPO» (вул. Щирецька, 36) і до участі у ньому вже зголосилося близько трьохсот гравців інтелектуальної гри з усіх областей України, в тому числі Донецької та Луганської. Окрім цього, у фінальному заліку очікується участь команд з Москви (Росія) та Мінська (Білорусь).

Організатор турніру – українська неприбуткова громадська організація Ліга Українських Клубів – наголошує, змагання такого рівня проходитимуть у Львові вперше. Відтак наше місто зможе підтвердити статус не лише культурної, але й інтелектуальної столиці України.

Організатори турніру висловлюють подяку партнерам заходу: ПАТ «Компанія «Карлсберг-Україна», ТМ «Моршинська», ТМ «Родинна ковбаска», ресторан «Buon Gusto», піцерії «Сім’я», нічному клубу «Sankoff».

Довідка: Українська неприбуткова громадська організація Ліга Українських Клубів налічує більше десяти тисяч гравців в усіх регіонах України та вже близько 20-ти років проводить найбільші офіційні турніри Україні з інтелектуальних ігор.

За додатковою інформацією організатори просять звертатись за телефоном: (098) 066-07-21 (Володимир).

Афіша 2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: