Німецькі уболівальники обіцяють ще раз приїхати до Львова

15 лютого до Львова приїхав всесвітньовідомий пластичний хірург, професор, доктор медичних наук Клаус Екснер. У рамках міжнародного проекту BigShoe, за підтримки ФК «Баварія Мюнхен», німецький хірург у Комунальній 8-й міській клінічній лікарні (вул. Навроцького, 23) проводить низку операцій для дітей і дорослих, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Big Shoe» - це «великий черевик», його розмір – 100. Він зроблений вручну, і таких дуже мало. «Big Shoe» - це проект, який проводиться у всьому світі. «Big Shoe» присутній там, де потрібна допомога дітям. Ми є такі люди, які мають можливість дати дітям краще життя. Що може бути кращою мотивацією, ніж дати дітям можливість для кращого майбутнього? Мотивація полягає у поєднанні футболу з дітьми.

Всі гроші, які ми отримуємо, відразу перетікають на допомогу дітям. Ми в Україні оперуємо вже втретє. Я дуже радий, що також маю можливість бути тут. Я б все одно приїхав сюди, бо сьогодні гра. Та сердечність і дружелюбність, які мені тут запропонували, мотивують мене, щоб повертатися в це місто. І тому я обіцяю, що принаймні ще один раз цього року ми приїдемо.

В особі доктора Клауса Екснера ми вбачаємо такого відмінного чоловіка, який є на своєму місці і знає, що робити. Ми раді, що сьогодні маємо можливість долучити до нашої роботи представників «Баварія» (Мюнхен). Хочу подякувати лікарям цієї лікарні, з якими вчора познайомився, і доктору Клаусу Екснеру», - зазначив представник ініціативи німецьких уболівальників «Big Shoe» Вольфганг Понто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: