Прийом заяв для участі в установчих зборах громадської ради при Синютці розпочнеться 23 лютого

16 лютого відбулось перше засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів громадської ради при Львівській облдержадміністрації, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Відповідно до розпорядження голови Львівської облдержадміністрації від 10 лютого 2015 року № 43/0/5-15 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» до складу ініціативної групи увійшли п’ять представників громадських об’єднань та два представники облдержадміністрації.

Члени ініціативної групи погодили зразки документів для участі в установчих зборах, сформували текст інформаційного повідомлення, а також визначились з термінами подання документів.

Зокрема, у четвер, 19 лютого, на офіційному веб-сайті облдержадміністрації буде опубліковано повідомлення з підготовки установчих зборів громадської ради при Львівській ОДА з вимогами щодо переліку документів і термінами їх подання. Прийом заяв для участі в установчих зборах розпочнеться 23 лютого і триватиме до 20 березня.

Заплановано, що установчі збори щодо формування нового складу громадської ради відбудуться 30 березня.

Детально з інформацією щодо проведення установчих зборів та формування громадської ради можна ознайомитись на офіційному веб-сайті облдержадміністрації у рубриці «Громадська рада» (http://loda.gov.ua/gromadanska_rada). Протокол та рішення першого засідання ініціативної групи будуть оприлюдненні упродовж трьох днів.

Зазначимо також, що наступне засідання відбудеться у четвер, 26 лютого о 10:00 год., у приміщенні департаменту інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю ОДА, за адресою: вул. Винниченка, 18.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: