Синютка: Львівщина може отримати субвенції з держбюджету освіту, медицину та дороги

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка під час пленарного засідання XXXIII сесії Львівської обласної ради повідомив, що буде лобіювати для Львівщини закладання у державний бюджет на 2015 рік освітніх субвенцій, додаткових коштів на охорону здоров'я та отримання фінансування на реконструкцію рекреаційних доріг.

“Ми подали заявку до Кабінету міністрів на збільшення освітньої субвенції на 174 млн грн, так як по деяких районах не вистачає фінансування обласного бюджету і на 74 млн на субвенцію охорони здоров'я в області, не враховуючи гемодіалізу. Народні депутати від Львівщини включилися у цей процес, аби переконати міністерство освіти профінансувати ці субвенції, - зазначив Олег Синютка.

Також він додав, що у Верховній раді вже зібрано 76 підписів народних депутатів щодо включення Західного регіону - Чернівецької, Івано-Фраківської і Львівскої областей отримати додаткові кошти на ремонт рекреаційних доріг.

“Мова йде про дороги у напрямку міста Турки, Славська і спільне фінансування з Івано-Франківською областю дороги на Буковель”, - уточнив голова ОДА.

Очільник області наголосив, що у цих трьох галузях ЛОДА продовжуватиме лобіювання отримання додаткових асигнувань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: