Якщо Садовий та його підлеглі не схаменуться, то у Львові настане транспортний колапс, - директор «Успіх БМ» Мельник (відео)

«Наші працівники просто обурені спробами міськради знищити наше підприємство. Я не зможу їх стримувати. Настане такий момент, що вони просто не вийдуть на роботу. І вина за цей транспортний колапс ляже на мера Садового та його підлеглих», - про це в ефірі ток-шоу «На часі» на каналі ТРК «Львів» заявив директор львівської компанії-перевізника «Успіх БМ» Юрій Мельник.

«Юридична та судова тяганина між нашим підприємством та міською радою – лише привід для влади, аби знищити підприємство. З нами розривають договори нібито за три і більше порушень правил дорожнього руху. А чому з іншими не розривають, адже порушень там не менше, а більше? Це наштовхує на думку про те, що в стінах міськради процвітає корупція. Адже «Успіх БМ» з-поміж інших підприємств має найменше порушень і скарг», - обурюється пан Мельник.

За його словами, це уже не перший етап спроб знищити підприємство.

«Все почалося ще з 2011 року, коли впровадили так звану нову транспортну систему. Зараз з нами розривають договори під Новий Рік – 31 грудня. Чому? Та тому, щоби під час новорічно-різдвяних свят львів’яни відволіклися і не почули шуму навколо цього «безпреєдєлу». Мерія просто плювала на закон. А «Успіх БМ» через це зазнав збитків уже більше, ніж півмільйона гривень. За ці гроші повинні були бути закуплені колеса, запчастини і так далі. Хто за це відповість? Це – економічна частина знищення підприємства. У нас працює триста людей – їх усіх та їх рідних просто позбавляють засобів для існування», - веде далі транспортник.

Приватний перевізник констатує, що своїми діями Львівська міська рада провокує працівників підприємства вийти на транспортний Майдан.

«А це призведе до транспортного колапсу у Львові. Це вже майже сталося на початку 2012 року. Коли ми «накатували» нові маршрути собі в збиток. Але ми засукали рукави і робили це. І от коли ми все це зробили, то нам запропонували «лягти» під комунальне підприємство АТП-14630. Інакше – забирають маршрути. Ось така рекетирська політика. Наші працівники цим всім просто обурені. Я не зможу їх стримувати. Настане такий момент, що вони просто не вийдуть на роботу. І я закликаю чиновників міськради зупинитися, адже вина за настання транспортного колапсу у Львові ляже на них і на їхнього шефа – Садового. Наші працівники просто вимагають в Андрія Івановича відкликати касаційну скаргу на рішення суду, яке дозволяє нам обслуговувати маршрути. І дати нам нормально працювати. Інакше в знак протесту вони просто можуть не вийти на роботу», - попереджає Ю.Мельник.

Нагадаємо, 18 грудня працівники «Успіх БМ» вийшли з пікетом до Львівської міської ради з вимогою припинити незаконні утиски перевізника. 22 січня Львівським апеляційним адміністративним судом визнано незаконними дії Департаменту щодо розірвання договорів з ТОВ «Успіх БМ».

« З огляду на обставини,  сьогоднішні події є черговим підтвердженням того, що інформація викладена у зверненні депутатки Юринець, є справді однобокою і може свідчити про її  приватну зацікавленість до транспортної теми, або можливе виконання чийогось замовлення», – наголошують правники підприємства.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: