19 лютого студентські організації запрошують на благодійний концерт

Студентське Братство Львівщини, Студентське Братство ЛНУ ім. І. Франка, профком студентів ЛНМУ ім. Д. Галицького організовують концерт для збору коштів на потреби української армії, що воює на Сході України, повідомили у прес-службі ЛМР.

В клубі «The gas station» виступлять молоді гурти: «Шосте Чуття», «Морелі», «No Limits», «Чистий Простір», «Теорія Вітру», «Хрущі» та «Ю.com».

«Ми дуже втішилися, коли нам запропонували виступити на цьому благодійному концерті, тому що усі з учасників групи «Морелі» допомагають українській армії кожен по-своєму. А тут є нагода усім разом зробити благе діло. Для цього концерту ми підготували дві пісні - прем'єра і кавер на пісню «Скрябіна» – адже Андрій Кузьменко також дуже допомагав воїнам АТО. Також співатимемо багато патріотичних пісень, які піднімають український дух», - розповіла Оленка Шалапутик, фронтвумен фолк-гурту «Морелі».

Попередньо квитки можна замовити, зателефонувавши за номерами: 068 709 21 30 (Катя), 068 699 29 77 (Роман). Або купити безпосередньо в клубі в день концерту. Початок - о 19:00 годині. Ціна квитків - 50 гривень. Адреса клубу - вул. Джерельна, 20.

afisha_lyubov_silnisha_za_viinu

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: