ЛКП «Львівелектротранс» оголошує сезон полювання на «зайців»

З наступного тижня контролери ЛКП «Львівелектротранс» спільно із правоохоронцями будуть проводити спеціалізовані рейди для виявлення злісних порушників правил користування трамваєм та тролейбусом, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Йдеться у першу чергу про, так звані, «години пік», адже саме під час тисняви важко здійснювати контроль, чим, у свою чергу, і користаються «зайці». Керівництво ЛКП «Львівелектротранс» просить з розумінням поставитися до цих перевірок зразкових пасажирів.

«На жаль, вже масовим явищем стало передавання квитків при виході з електротранспорту наступному пасажиру. Користуючись тим, що методи погашення разових квитків базовані на заміні металевих пластин у компостерах, що у свою чергу не настільки динамічний процес. Деякі, так звані «професійні зайці» вишукують саме цей трамвайний вагон чи тролейбус із вказаним відтиском. Або просто передають квиток випадковому перехожому, чим надають підприємству суттєві збитки. Тому ми вирішили відновити перевірку квитків на зупинках електротранспорту при виході», - говорить Олег Григорчук, начальник служби білетних контролерів ЛКП «Львівелектротранс».

Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» закликає львів’ян бути зразковими та свідомими пасажирами - зберігати квитки до кінця поїздки та не передавати їх при виході з тролейбусів та трамваїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: