Львів матиме нові авіасполучення з Тель-Авівом, Мадридом, Римом, Болоньєю та з Одесою

З весни до осені Львів матиме нові авіасполучення з чотирма закордонними містами та з Одесою. На важливості нового авіасполучення зі Львовом наголосила начальник управління туризму ЛМР Галина Малець.

«Львів на сьогодні є туристичною столицею України. Ми можемо говорити, що Львів є містом в Україні, яке найбільше відвідують туристи. Важлива є річ така, як маркетинг міста і ми багато працюємо над промоцією нашого міста як туристичної локації. Але не менш важливим є сполучення зі Львовом. Тому ми спільно з авіакомпаніями та аеропортом працюємо над цим, щоб кількість рейсів збільшувалася. Тенденція в світі така, що найбільше людей використовує авіатранспорт. Що ж до України, то це не є найпопулярніший вид транспорту. За результатами нашого маркетингового дослідження, станом на 2014 рік, 26% від загальної кількості наших туристів користувалися авіатранспортом. Якщо говорити про тенденції - це на 4% чи 5% більше в порівнянні із минулим роком. Тому ми можемо говорити про те, що ми на правильному шляху і ми прикладаємо зусилля, щоб авіатранспорт став найзвичнішим видом транспорту для українців.

Друга річ, яка є важлива, це те, як ми формуємо туристичні ринки Львова. Це є внутрішній ринок України і ми за останній час зосереджуємо на ньому увагу та іноземні ринки - Польща, Німеччина Білорусь. Цільовим ринком може бути лише той, з яким є добре сполучення. Якби ми Львів не рекламували, якщо ми є недоступними, то, звичайно, приплив туристів до Львова буде значно меншим. Для прикладу, за останній час у Львові побільшало туристів з Туреччини, хоча особливої промоції на цьому ринку не робили. Але ми маємо пряме авіасполучення зі Стамбулом», - зазначила Галина Малець.

Як розповіла менеджер з продажу у Західному регіоні Міжнародних авіаліній України Людмила Корженевська, з 20 травня діятиме новий прямий рейс Львів – Тель-Авів. Літаки літатимуть щосереди:

▪ виліт зі Львова 17:40 – прибуття в Тель-Авів о 21:00 год.

▪ виліт з Тель-Авіву о 22:00 – прибуття у Львів о 01:30 год.

На рейсі працюватимуть літаки Боїнг 737, буде два класи обслуговування (економ/бізнес).

«Відкриття прямого рейсу Львів - Тель-Авів - Львів є дуже важливим для розвитку українсько-ізраїльських відносин. На сьогодні дуже скрутна фінансова ситуація для українського суспільства, дуже різке зростання курсу валют, та те, що компанія МАУ відкриває лоу-костний переліт - це дуже слушна нагода для українських громадян відвідати Ізраїль у сенсі туризму чи для лікування, а для віруючих - як релігійний центр. Для ізраїльтян дуже зручний клімат може бути в Трускавці, Моршині тощо», - зазначив помічник почесного консула Держави Ізраїль в Західному регіоні України Марк Айзенштадт.

Окрім того, з червня по вересень діятимуть такі нові прямі регулярні рейси МАУ зі Львова:

▪ Рим - щотижня;

▪ Болонья – щотижня;

▪ Мадрид – щотижня;

▪ Одеса - двічі на тиждень.

«До Риму, Болоньї та Мадриду літаки літатимуть з 25-26 червня, до Одеси – з 10 червня. У лютому діють промо-пропозиції для Тель-Авіву, Риму та Болоньї. Так, для Тель-Авіву вартість зі зборами в обидва боки складе 245 USD, в один бік – 137 USD. Діє також спеціальна пропозиція для груп від 8 до 15 осіб.

Для Риму промо-пропозиція в обидва напрямки - 143 USD, для Болоньї в обидва напрямки – 123 USD. Для Мадрида діє звичайна ціна – 265 USD в обидва напрямки. Вартість квитків до Одеси – 31 USD та 66 USD в один та в обидва напрямки відповідно», - зазначила Людмила Коржаневська.

Директор ЛКП «Агенція з підготовки подій» Ліна Остапчук переконана, що відкриття нових авіарейсів сприятиме розвитку індустрії ділової гостинності у Львові.

«Ділові туристи, звичайно, подорожують літаками. Слід зазначити, що інфраструктура є першою по важливості для бізнес-туристів після безпеки. Тобто, вибирається місто, яке є безпечним та з розвиненою інфраструктурою. На жаль, безпека цього року постраждала, але це стосується не лише Львова, а й всієї України, але ми знаємо, що у порівнянні, Львів є найбезпечнішим містом і тому все-таки виділяють як основну українську локацію для проведення семінарів, форумів та конференцій. Наступне питання стоїть по інфраструктурі. Якщо говорити про місця проведення конференцій, то у Львові достатньо місць для цього: готелі, приміщення університетів, унікальні заклади або бізнес - центри. І лишається питання: як доїхати до міста? Ми дуже раді, що компанія МАУ відкриває нові ворота для бізнес - туристів. Ми відвідуємо міжнародні виставки, де ми скоро зможемо презентувати місто Львів. Тим самим, здійснити певну промоцію, щоб рейси були заповнені, а туристи летіли у двох напрямках. Тому ми зацікавлені, щоб наші бізнес - центри були заповнені цікавими конференціями, щоб до Львова приїжджали. Львів часто має назву «остання нерозкрита перлина Європи», і дійсно, ще цю перлину треба відкрити, з авіалініями це буде зробити найпростіше. Тож чекаємо відкриття нових авіаліній та сподіваємося на потужний туристичний потік», - зазначила Ліна Остапчук.

DSC_2775+

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: