Продаж ноутбука через інтернет ледь не завершився вбивством у центрі Львова

У центрі Львова ледь не вбили чоловіка, який вирішив продати свій ноутбук через один із популярних сайтів безкоштовних оголошень. Про це Львівському порталу повідомив близький родич постраждалого.

За словами співрозмовника, напад трапився вчора вранці. Зловмисник зателефонував своїй жертві за номером телефону із сайту оголошень і запропонував принести товар до стін Львівської опери. Чоловік погодився і прибув до місця зустрічі, як було домовлено. У процесі розмови 19-річний грабіжник запросив «продавця» в помешкання, мовляв, аби техніку оглянула його мати. Нічого не підозрюючи, жертва добровільно вирушила в квартиру нападника.

«Обстановка у квартирі, яка знаходиться на проспекті Свободи, була заздалегідь підготовлена для нападу. За сюжетом зловмисника, його мати перебувала у ванній кімнаті, було чутно шум душу, тож «продавцю» запропонували присісти та зачекати. Втративши пильність, жертва зазнала двох ударів молотком по голові. Поранений чоловік залишився при тямі і почав чинити опір нападнику, який відверто намагався його убити. У момент, коли шахрай забирав техніку, поранений зумів забарикадуватися у сусідній кімнаті та покликати на допомогу», – розповів родич постраждалого.

На крики пораненого відгукнулися сусіди. Один із них допоміг затримати грабіжника на виході із будинку. За кілька хвилин по тому прибула карета швидкої та екіпаж міліції, який заарештував нападника.

Інформацію про напад на продавця «ноутбука» у центрі Львова підтвердили у прес-службі ВЗГ ГУМВС України у Львівській області. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Як з’ясувалося опісля, місцем злочину стала квартира, яку 19-річний нападник родом із Бродів, винайняв на дві доби.

Пораненого чоловіка шпиталізували медики. Лікарі діагностували перелом руки та травму голови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: