У Львові оголошено проведення відкритих торгів на реалізацію міської програми навчання плаванню у 2015 році

13 лютого 2015 року на офіційному загальнодержавному веб-порталі «Державні закупівлі» оголошено відкриті торги на реалізацію міської програми навчання плаванню у 2015 році, повідомили у прес-службі ЛМР.

З документацією конкурсних торгів, можна ознайомитись на веб-порталі: www.tender.me.gov.ua, для цього необхідно попередньо зареєструватися на ньому.

Організації, які захочуть брати участь у торгах, можуть подати необхідні документи до 10.00 год. 17 березня 2015 року в 516 каб., пл. Ринок, 1. Після цього буде проведено відкриті торги.

Замовником торгів є Львівське комунальне підприємство “Спортресурс” управління молоді, сім’ї та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Додаткову інформацію можна отримати зателефонувавши в ЛКП “Спортресурс” за тел. 254-60-78.

Довідка

З 18 серпня по 18 грудня 2014 року у нашому місті тривала щорічна міська програма плавання, згідно з якою дітки соціально-незахищених категорій мали змогу оволодіти навикам плавання. Організатором програми є управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР та ЛКП «Спортресурс».

Щоденно, впродовж 10-ти занять, дітлахів навчали плавати 4-ри професійні тренери басейну палацу спорту ЛОО ФСТ «Динамо», що знаходиться за адресою: вул. Вітовського, 53.

Загалом, дана Програма налічувала 12 етапів.

За час проведення програми плавання у 2014 року у ній взяло участь 1233 дитини. З них: 462 дитини з багатодітних сімей; 28 дітей з малозабезпечених сімей; 61 діти-сироти та діти, які позбавлені батьківського піклування; 144 дитини батьки яких є учасниками АТО; 45 дітей-інвалідів; 493 обдаровані дитини та діти-гуртківці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: