Володимир Іськович: Садовий поставив громаду Львова за крок до транспортного колапсу (відео)

Заступник директора львівської фірми-перевізника ТзОВ «Успіх БМ» Володимир Іськович переконаний, що міський голова Львова Андрій Садовий разом зі своїми підлеглими з юридичного та транспортного управлінь Львівської міської ради зробили усе для того, аби громада Львова опинилася за крок до транспортного колапсу. Про це він заявив кореспонденту Дивись. Інфо

За його словами, усі намагання трудового колективу «Успіх БМ» змусити «чинуш» Садового перестати знищувати підприємство закінчилися нічим.

«Як ми не намагалися захищатися – проти «ратушанської» мафії важко боротися. Вони знищують наше підприємство економічно та морально. Працівники уже завтра готові оголосити безстроковий протест – а це більше ніж 300 маршруток не виїдуть на рейси. Нам уже дуже важко їх стримувати, адже народний гнів випліскується за краї чаші терпіння. Як Садовий збирається це пояснювати потім людям, які будуть замерзати на порожніх холодних зупинках, - мені незрозуміло», - говорить пан Іськович.

Він підкреслює, що згідно рішення Апеляційного суду Львівської області «Успіх БМ» має право обслуговувати маршрути, які їм належать.

«Проте Садовий не відступається і подає касаційну скаргу на це рішення у Вищий Адмінсуд в Київ. Хоча ми сподівалися, що в нього залишилися хоч крапля поваги до приватних підприємців та й зрештою усієї громади Львова. Аж ні: начальник юридичного департаменту міськради Гелена Пайонкевич учора заявила: «Касаційну скаргу ми не відкликали. По-друге, в нас зараз немає з компанією «Успіх БМ» жодних стосунків. Договір буде розірвано з АТП-14630 в односторонньому порядку, як я і говорила», - роз’яснює транспортник.

За його словами, сподівання на відкликання міськрадою касації було останньою надією трудового колективу.

«Коли вони дізнаються, що цього не сталося, то керівництво «Успіх БМ» уже просто не зможе стримувати своїх працівників від радикальних протесних дій. Двічі обстріляний мер це добре знає, як і те, до якого катаклізму це призведе у Львові. Але хрусткі папірці для нього, як бачимо, важливіші за комфорт львів’ян та гостей міста Лева», - резюмує В.Іськович.

Нагадаємо, 18 грудня працівники «Успіх БМ» вийшли з пікетом до Львівської міської ради з вимогою припинити незаконні утиски перевізника.

22 січня Львівським апеляційним адміністративним судом визнано незаконними дії Департаменту щодо розірвання договорів з ТОВ «Успіх БМ».

« З огляду на обставини,  сьогоднішні події є черговим підтвердженням того, що інформація викладена у зверненні депутатки Юринець, є справді однобокою і може свідчити про її  приватну зацікавленість до транспортної теми, або можливе виконання чийогось замовлення», – наголошують правники підприємства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: