Для школярів оголошено Всеукраїнський конкурс відеопроектів «Вільні від насильства!»

Офіс Ради Європи в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України оголошує Всеукраїнський конкурс відеопроектів з подолання будь-яких форм насильства щодо дітей «Вільні від насильства!». Захід ініціювали лідери учнівського самоврядування під час Всеукраїнського форуму «Майбутнє без насилля», який відбувся у березні 2014 року, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Як наголошують організатори, основним завданням конкурсу є привернення уваги місцевих органів влади та громадськості до проблем подолання всіх форм насильства щодо дітей, залучення учнівської молоді до вирішення цих проблем, а також поширення та реалізація проектів, пов’язаних з впровадженням нових підходів щодо запобігання насильству серед дітей у навчальних закладах.

Його учасниками можуть стати учні (вихованці) загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, а також органи учнівського самоврядування всіх рівнів. Кількість авторів відеопроекту не повинна перевищувати 5 осіб.

У переліку можливих робіт – відеопрезентація, відеоролик, флешмоб, театральна постановка, анімаційний проект, документальний фільм тощо. Список форм відеопроектів – необмежений.

Зазначимо, що Всеукраїнський конкурс відбуватиметься у два етапи: І етап − відбірковий (до 15 травня) та ІІ етап – фінал (1 червня).

Для участі у конкурсі необхідно надіслати:

- відеопроект з питань подолання будь-яких форм насильства щодо дітей на тему: «Вільні від насильства!»;

- пояснювальну записку до відеопроекту з короткою анотацією, описом, роз’ясненням щодо відзнятого матеріалу;

- заявку на участь у конкурсі.

Матеріали слід надсилати на e-mail: [email protected], або за адресою: Офіс Ради Європи в Україні, вул. Іллінська, 8, під'їзд 7, поверх 6 (з позначкою «На Конкурс відеопроектів).

 

Пропонуємо також детально ознайомитися з умовами конкурсу та заявкою на участь.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: