На Львівщині завершився чемпіонат з кікбоксингу (фоторепортаж)

Днями у Львові відбувся перший чемпіонат з кікбоксингу серед учнів та студентів “Кубок друзів”. У заході, який спільно провели Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Львівська обласна федерація кікбоксингу, взяли участь 120 учасників. Загалом, змагалися представники 22 клубів Львівської, Івано-Франківської, Дніпропетровської, Житомирської та Закарпатської областей.

Кікбоксери визначали кращих у 41 виді програми в розділах лайт-контакт, семі-контакт, фул-контакт та фул-контакт із лоу-кік. Вік учасників був від 6 до 27 років.

Традиційно розпочали змагання виконанням державного гімну та вітальними словами організаторів. До спортсменів та глядачів звернулися начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, голова оргкомітету змагань Назарій Вітер та президент Львівської обласної федерації кікбоксингу Ігор Лойко.

За підсумками командного заліку між областями перше місце посіли спортсмени Львівської області, друге – Івано-Франківської, а третє – Житомирської області. Усі переможці та призери змагань відзначені кубками, медалями та грамотами.

Львів’яни, які стали переможцями чемпіонату, представлятимуть область на всеукраїнських змаганнях.

KB_Lviv_01 KB_Lviv_02 KB_Lviv_03 KB_Lviv_04 KB_Lviv_05 KB_Lviv_06 KB_Lviv_07 KB_Lviv_08 KB_Lviv_09 KB_Lviv_10 KB_Lviv_11 KB_Lviv_12 KB_Lviv_13 KB_Lviv_14 KB_Lviv_15 KB_Lviv_16 KB_Lviv_17 KB_Lviv_18 KB_Lviv_19 KB_Lviv_20 KB_Lviv_21

Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: