У Садового розповіли, як допомагають військовим

За кошти міського бюджету, на виконання Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців міста Львова, КП «Адміністративно-технічне управління», спільно з управлінням молоді, сім’ї та спорту, упродовж вересня-листопада 2014 року придбало та передало львівським військовим, які несуть службу у зоні АТО, товари та матеріально-технічні цінності на суму 3 млн. грн., повідомили у прес-службі ЛМР

«Оскільки матеріально-технічні цінності не передбачали засобів захисту і оборони, предметів для ведення військових дій, це були засоби першої необхідності для того, щоб відправити військовослужбовців у зону АТО. Це осінньо-зимові комплекти верхнього одягу, дощовики, взуття, комплекти нижньої термоактивної білизни, калориферні печі, дизельні обігрівачі, дизельні генератори, захисні металеві конструкції – габіони, засоби радіозв’язку, транспортні холодильники для зберігання та перевезення медикаментів, вогнегасники, намети і автомобільні причепи, а також шкарпетки, рукавиці, шапки, тактичні окуляри та інше.

Кошти були виділені з бюджету розвитку, згідно з ухвалою сесії, за цільовим призначенням.

Звичайно, одноразова допомога не вирішує всіх питань, оскільки є постійна ротація військових. Місто буде максимально робити все можливе, щоби знайти кошти, необхідні для забезпечення військовослужбовців, які несуть службу», - зазначив директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

Перелік та зразки товарів визначався і погоджувався спільно із представниками військових підрозділів.

Серед львівських військових підрозділів, які отримали товари, були: батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», військова частина А0284, 3-й батальйон територіальної оборони «Воля» (Львівський обласний військовий комісаріат), військова частина 4114, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону, патрульно-постова служба Львівського міського управління міліції, військова частина А0583 та військова частина 2144.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: