У Шегинях виявили контрабандні сигарети

Учора вночі прикордонники Мостиського загону та працівники митниці у пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, виявили контрабандні сигарети. Працівники пункту пропуску у мікроавтобусі «Фольксваген» знайшли тайник, в якому було  понад 8  тисяч  пачок сигарет, повідомили у прес-службі ДПСУ.

Тютюнові вироби  білоруського виробництва віз 24-річний громадянин України, житель Львівщини. Аби сховати сигарети, він запакував їх у подвійне днище мікроавтобуса, при цьому  обрав для проходження контролю  смугу руху «зелений коридор». Однак перемістити товар українцю не вдалося.  Разом з сигаретами у нього вилучили і транспортний засіб.

Ще три автомобілі через приховані сигарети було вилучено у пунктах пропуску «Порубне» та «Лужанка» прикордонниками Чернівецького та Мукачівського загонів.

Крім того прикордонники відділу «Рівне» Луцького загону виявили 18 ящиків контрабандних сигарет за 200 метрів від кордону з Польщею. Неподалік, на березі річки Західний Буг, охоронці кордону знайшли ще й гумовий човен і насос, якими порушники, скоріш за все, хотіли скористатися та переправити товар по той бік кордону. Тривають пошукові заходи.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: