У суботу біля площі Ринок впорядкують бомбосховище

У рамках кампанії «Увага! Бомбосховище!» члени політичної партії «Демократичний альянс» разом з волонтерами впорядкують бомбосховище за адресою вул. Братів Рогатинців, що розташована неподалік історичного центру міста.

Станом на сьогодні, зусиллями членів «ДемАльянсу» та волонтерів кампанії «Увага! Бомбосховище!» було приведено до ладу п’ять захисних споруд у місті Львів за адресами вул. Т. Шевченка, 66, вул. Каліча гора, 5, вул. Некрасова, 37 А, вул. Родини Крушельницьких, 23 і вул. Солодова, 4.

У суботу 21 лютого, о 11:00 відбудеться акція з порядкування одного з найретельніше прихованих бомбосховищ в історичній частині міста. Вхід до нього розташований через під’їзди будинків вул. Братів Рогатинців 12-14. «Захисна споруда знаходиться у дуже поганому стані, усі кімнати і переходи між ними завалені величезною кількістю сміття, а один з входів в бомбосховище повністю заблокований. Для того, щоб привести його до більш-менш придатного до використання стану необхідно не менше 30 волонтерів», - заявляє Юрій Шивала, член координаційної групи кампанії «Увага! Бомбосховище!».

Команда львівського осередку Демократичного Альянсу запрошує усіх активних мешканців Львова долучитися до суботньої акції в якості волонтерів. Також усі, хто впорядковуватимуть бомбосховище будуть вдячні за підтримку в якості обіду та чаю.

Слідкувати за перебігом кампанії «Увага! Бомбосховище!» можна на Facebook сторінці львівського осередку партії «Демократичний Альянс» (https://www.facebook.com/pages/Львівський-ДемАльянс/315708941787451), а долучитися до впорядкування захисних споруд — заповнивши анкету волонтера: http://goo.gl/forms/TErYpvSprB.

Прес-служба львівської обласної організації політичної партії "ДемАльянс" (Демократичний Альянс)

координатор кампанії “Увага! Бомбосховище!”, Юрій Шивала

(093) 740-42-97, (067) 672-13-87

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: