Вісім РДА Львівщини прозвітували перед громадськістю

В районних державних адміністраціях Львівської області тривають публічні слухання про результати роботи за 2014 рік. Станом на сьогодні перед громадськістю вже прозвітували вісім керівників районів, серед яких Турківський, Сокальський, Сколівський, Радехівський, Стрийський, Кам’янка-Бузький, Самбірський та Перемишлянський райони, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Загалом, голови райдержадміністрацій та їх заступники звітують про виконання бюджету та програми соціально-економічного і культурного розвитку за минулий рік. Також вони інформують місцеві громади про свої першочергові завдання та напрямки роботи у 2015 році.

Зазначимо, що окрім представників Львівської ОДА, керівників місцевих органів влади, районних підприємств та установ, у слуханнях також беруть участь охочі представники громадськості.

Під час заслуховувань присутні мають можливість почути не лише досягнення, а й найбільш актуальні та проблемні питання районів. Зокрема, значна увага зосереджується на залученні інвестицій, створенні нових робочих місць та ремонті доріг. Не менш жваво учасники слухань обговорюють питання децентралізації та повноважень, делегованих органам місцевого самоврядування.

Нагадаємо, що згідно із затвердженим графіком сьогодні, 19 лютого, про результати своєї роботи розповідатимуть керівники Жидачівського та Дрогобицького районів. Продовжаться громадські слухання вже з наступного тижня – 24 лютого звітуватимуть Миколаївська та Мостиська РДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: