Через події на Донбасі можемо опинитися на порозі Третьої світової війни, – російський публіцист (відео)

Якщо Мінські домовленості проваляться і в гру вступить США, ми матимемо пряму перспективу Третьої світової війни.

Про це сьогодні, 20 лютого, під час інтернет-відеомісту між Львовом – Москвою – Петрозаводськом заявив російський публіцист та філософ Вадим Штепа, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Якщо мінські домовленості проваляться і в гру вступить США, ми матимемо пряму перспективу Третьої світової війни. Хоча, можливо, це неправильний термін, адже світовою війною прийнято називати зіткнення різних глобальних блоків, а тут виходить, що Росія проти всього світу.

Багато, що буде залежати від того, чи наважиться адміністрація Барака Обами дати високотехнологічну зброю Україні. Якщо так, то це переведе війну в зовсім інший формат – це вже буде не українська війна, а війна за повалення кремлівського режиму. Думаю, цього переходу побоюються і США, і Європа, і, тим більше, Росія», – заявив він.

Додамо, що нині у Львові провели інтернет-відеоміст між Львовом – Москвою – Петрозаводськом на тему: «Як цьогорічні мінські домовленості вплинуть на агресивну політику Росії проти України і реакцію на війну в Донбасі країн ЄС і США?».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: