До серпня цього року оптимізують маршрутну мережу приміських та міжміських перевезень Львівщини

До серпня 2015 року заплановано завершити оптимізацію маршрутної мережі пасажирських автобусних перевезень. А до кінця цього року обладнати усі автобуси на приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні системою GPS навігації та забезпечити автоматизований контроль за роботою громадського транспорту.

Про це йшлося 19 лютого під час зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки з перевізниками області, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Окрім того, керівник області спільно з перевізниками визначили основні напрямки роботи облдержадміністрації в галузі пасажирського автомобільного транспорту. Зокрема, це перегляд граничних тарифів на перевезення пасажирів і багажу, оновлення складу обласного конкурсного комітету, запровадження автоматизованої системи контролю за роботою пасажирського транспорту тощо.

“Львівська ОДА докладе максимум зусиль, аби забезпечити чіткі та прозорі механізми у співпраці з перевізниками області та навести порядок у сфері транспортних перевезень, покращити якість надання послуг”, - зазначив під час зустрічі очільник області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: