Путін не спиниться на Україні, далі будуть Прибалтика, Казахстан, Білорусь, – російський правозахисник (відео)

Путін не зупиниться на Україні, далі можуть бути Прибалтика, Казахстан, Білорусь. Про це сьогодні, 20 лютого, під час інтернет-відеомісту між Львовом – Москвою – Петрозаводськом заявив громадський діяч-правозахисник з Москви Сергій Олевич, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

«До кінця не розумію, чому Захід стільки років дивився на всі ці безчинства, які кояться в Росії, – наявність політичних в’язнів, порушення прав та свобод… Власне, саме тому що Захід дозволив Путіну стати таким нацлідером, він, фактично, нахабніючи в Росії, поліз в Україну. Деякою мірою Захід винний у тому, що відбувається в Україні», – зазначив він.

Також Сергій Олевич зауважив, що Путін не збирається зупинятися на Україні, він піде далі: «Думаю, що Путін не зупиниться на Україні, йому не можна цього робити, адже він задав країні такий темп, відтак утворився такий псевдопатріотичний угар...».

За його словами, на черзі після України можуть бути Прибалтика, Казахстан, Білорусь. І наголосив, що ці диверсії може зупинити тільки відсіч Заходу.

Своєю чергою львівський політолог Антоніна Колодій наголосила на тому, що Путін не зупиниться, поки його не спинять: «Або Путіна не буде при владі, або його покладуть на лопатки – і він почне розуміти, що вже ні туди, ні сюди, по-іншому бути не може…».

Окрім цього, ще один громадський діяч-правозахисник з Москви Павло Шелков заявив про те, що Україна переможе тільки після зміни режиму в Росії. «На жаль, це так. Допоки при владі Володимир Путін, цей режим не залишить Україну в спокої», – зазначив він. Також правозахисник наголосив на тому, що не сумнівається, що Україна переможе, а Росія очиститься від цієї чуми.

Додамо, що нині у Львові провели інтернет-відеоміст між Львовом – Москвою – Петрозаводськом на тему: «Як цьогорічні мінські домовленості вплинуть на агресивну політику Росії проти України і реакцію на війну в Донбасі країн ЄС і США?».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: