У Дрогобичі заговорили про оптимізацію діючих маршрутів

18 лютого перший заступник голови Дрогобицької райдержадміністрації Степан Рудницький та заступник голови РДА Іван Мізерник провели розширену нараду, на якій розглядалось питання про стан пасажирських перевезень в районі, зокрема зміни графіків та кількості рейсів на маршрутах в окремих сільських радах району, повідомила прес-служба РДА.

На нараді виступили запрошені представники фірм-перевізників  МКП Транс екіпажЙосип Дяків, МПП Транспортник Володимир Кузбит, ТзОВ Канзас Іван Барна, ТзОВ “Сігма” Ігор Стасик, ПП “Дрогобич-Авто-рем” Богдан Качмар та сільські голови Верхніх Гаїв - Володимир Ханас, Вороблевич - Михайло Герій, Дережич - Мирослав Селяник, Нижнійх Гаїв - Василь Василенко, Грушова - Іван Дудич, секретар Медвежанської сільської ради Любов Чепіль.

Основна проблема, з якою на сьогоднішній день стикаються перевізники району – значний ріст вартості пального та автозапчастин при одночасному мораторії підвищення ціни на проїзд. У зв’язку з вказаним, перевізники звернулись з розглядом питання про оптимізацію діючих маршрутів.

Після обговорення прийняте рішення про те, що незважаючи на вказані проблеми щодо росту ціни на пальне, перевізники зобов’язані дотримуватись умов договору, зокрема, будь-які зміни графіків, чи кількості маршрутів в районі, можуть бути введені лише після їх погодження з органами місцевого самоврядування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: